Företaget

ELAN EL&VVS startades 1989 av Arne L Nilsson med 3 elektriker och en kontorist i Ystad. Idag har företaget sin stationeringsort i Ystad med filial i Simrishamn. Mer än 45 elmontörer och ett 20-tal erfarna VS-montörer och kyltekniker med branschlegitimation och certifikat för säker vatteninstallation ser till att ”framtiden kopplas” i både stort och smått. Vi har främst södra Skåne som arbetsfält men en hel del uppdrag förekommer även i övriga landet och utomlands. Som längst har vi utfört installationer i Australien och på Hawaii. VD, Arne L Nilsson blev 2005 utnämnd till Årets Företagare i Ystad kommun.

Här finns en enkel presentation om företaget med kontaktpersoner att ladda ner som pdf

ELAN EL&VVS arbetar på marknaden med avdelningarna ELAN EL, ELAN VVS och ELAN DIGITAL.
Här kan du också läsa mer om ELAN DIGITAL.

ELAN EL&VVS är installationsföretaget med kompetens, erfarenhet och flexibilitet både för det stora avancerade projektet som kräver muskler och mycket tekniskt kunnande, till det lilla servicejobbet på ett par timmar. Inga arbeten är för stora eller för små. Allt utförs med samma engagemang.
Det är betryggande att anlita ELAN EL&VVS, vilket garanteras av en skicklig yrkeskår nu och i framtiden. Genom trygghet och kompetens skapar vi möjligheter inom elbranschen.
Vår affärsidè är att hjälpa industrier, företag och privatpersoner med driftsäkra elinstallationer genom nya, moderna och energibesparande lösningar.

ELAN EL&VVS är medlem i Elektriska Installatörsorganisationen, EIO. Det innebär bl.a. att våra montörer/ elektriker och övrig personal gått rätt utbildningar, kurser för kontroll, arbetsansvar och har rätt kunskap för att göra anläggningen säker. Det är säkert för Dig som kund att anlita ett EIO-anslutet elinstallationsföretag.
Kombinationen av lång erfarenhet och kontinuerlig kompetensutveckling som håller oss på topp över den senaste tekniken gör ELAN EL&VVS till den naturliga installatören för både företag och privatpersoner.
ELAN EL&VVS är KNX-certifierade vilket innebär att vi kan planera, programmera, driftsätta och felsöka KNX-anläggningar. (KNX är en standard för intelligenta fastigheter).

ELAN EL&VVS är ackrediterade inom kyla och våra kyltekniker installerar och servar värmepumpar och klimatkyla för privatkunder och industrin samt för större och mindre fastigheter. Vi arbetar med idé, projektering och installationer kring allt inom VVS. Vi vill att människor skall trivas och må bra i välmående byggnader. Något vi bl a uppnår genom att erbjuda energismarta och långsiktiga lösningar för uppvärmning, kyla och ventilation.