Om GDPR

GDPR – Information om behandling av personuppgifter.
ELAN EL&VVS AB behandlar personuppgifter om dig som kund. Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Ändamålet med behandlingen är att kunna uppfylla din önskan om att köpa våra produkter (kundavtal). Dina personuppgifter används därför i våra interna IT-system. De personuppgifter vi hanterar är främst kontaktuppgifter, t ex namn, e-postadress, telefonnummer, adress etc.
Som kund har du rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig i våra system. Du har också rätt att få eventuella felaktiga personuppgifter rättade.

ROT-avdrag

Som privatperson får du som ska bygga nytt, bygga till eller renovera göra ett skatteavdrag med 30% på arbetskostnaden när du ska anlita elektriker. Från den 1 juli 2009 ska vi som säljare av tjänster som är berättigade till ROT-avdrag göra avdraget direkt på fakturan. Sedan begär vi en utbetalning från Skatteverket på motsvarande belopp.

Betalningsvillkoren är 15 dagar på fakturor som innehåller ROT-avdrag.
Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverket.
Är du intresserade av arbeten som berör ROT-avdrag? Hör av dig till oss för mer information.
För detta tar vi ut en administrativ avgift på 375:- inkl moms.

Företaget

ELAN EL&VVS startades 1989 av Arne L Nilsson med 3 elektriker och en kontorist i Ystad. Idag har företaget sin stationeringsort i Ystad med filial i Simrishamn. Mer än 45 elmontörer och ett 20-tal erfarna VS-montörer och kyltekniker med branschlegitimation och certifikat för säker vatteninstallation ser till att ”framtiden kopplas” i både stort och smått. Vi har främst södra Skåne som arbetsfält men en hel del uppdrag förekommer även i övriga landet och utomlands. Som längst har vi utfört installationer i Australien och på Hawaii. VD, Arne L Nilsson blev 2005 utnämnd till Årets Företagare i Ystad kommun.

Här finns en enkel presentation om företaget med kontaktpersoner att ladda ner som pdf

ELAN EL&VVS arbetar på marknaden med avdelningarna ELAN EL, ELAN VVS och ELAN DIGITAL.
Här kan du också läsa mer om ELAN DIGITAL.

ELAN EL&VVS är installationsföretaget med kompetens, erfarenhet och flexibilitet både för det stora avancerade projektet som kräver muskler och mycket tekniskt kunnande, till det lilla servicejobbet på ett par timmar. Inga arbeten är för stora eller för små. Allt utförs med samma engagemang.
Det är betryggande att anlita ELAN EL&VVS, vilket garanteras av en skicklig yrkeskår nu och i framtiden. Genom trygghet och kompetens skapar vi möjligheter inom elbranschen.
Vår affärsidè är att hjälpa industrier, företag och privatpersoner med driftsäkra elinstallationer genom nya, moderna och energibesparande lösningar.

ELAN EL&VVS är medlem i Elektriska Installatörsorganisationen, EIO. Det innebär bl.a. att våra montörer/ elektriker och övrig personal gått rätt utbildningar, kurser för kontroll, arbetsansvar och har rätt kunskap för att göra anläggningen säker. Det är säkert för Dig som kund att anlita ett EIO-anslutet elinstallationsföretag.
Kombinationen av lång erfarenhet och kontinuerlig kompetensutveckling som håller oss på topp över den senaste tekniken gör ELAN EL&VVS till den naturliga installatören för både företag och privatpersoner.
ELAN EL&VVS är KNX-certifierade vilket innebär att vi kan planera, programmera, driftsätta och felsöka KNX-anläggningar. (KNX är en standard för intelligenta fastigheter).

ELAN EL&VVS är ackrediterade inom kyla och våra kyltekniker installerar och servar värmepumpar och klimatkyla för privatkunder och industrin samt för större och mindre fastigheter. Vi arbetar med idé, projektering och installationer kring allt inom VVS. Vi vill att människor skall trivas och må bra i välmående byggnader. Något vi bl a uppnår genom att erbjuda energismarta och långsiktiga lösningar för uppvärmning, kyla och ventilation.

Ystad och Simrishamn

I Ystad finns kärnverksamheten med kontor för ledning, entreprenad, automation och service, här finns även lager och verkstad.
ELAN EL&VVS har filial med kontor och verkstad/lager i Simrishamn där ett antal fullutrustade servicebilar och montörer/ elektriker dagligen cirkulerar på olika uppdrag i området. Kyltekniker utgår endast från Ystad.

YSTAD
Koppargatan 21A, 271 39 Ystad
Tel vx: 0411-298 80, Fax: 0411-749 22

SIMRISHAMN
Fabriksgatan 8, 272 36 Simrishamn
Tel: 0414-121 10

Kvalitet och miljö

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är samverkande delar i vår verksamhet.
Kvalitet för ELAN EL&VVS är att våra tjänster och produkter ska uppfylla kundens krav, behov och förväntningar nu och i framtiden. För att bibehålla våra krav på kvalitet satsar vi ständigt på utbildning och information.

ELAN EL&VVS utför elinstallationer för minskad energiförbrukning, detta för att uppnå kundens och allmänna miljökrav, elinstallationerna ska även utföras med minsta möjliga negativa miljöpåverkan. Vi strävar samtidigt efter att våra medarbetare skall ha en säker, utvecklande och jämställd arbetsmiljö.

ELAN EL&VVS är medlem i EIO, Elektriska Installatörsorganisationen som utarbetat ett för elbranchen lämpligt kontrollprogram, EIO-Q vilket i tillämpliga delar ansluter till ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001:1. ELRÄTT är ett samarbetsprojekt mellan EIO, Sveriges Elgrossister SEG och utvalda leverantörer med syfte att informera om möjligheterna med modern elteknik.

Grafisk profil

Här finns ELAN logotype i formaten jpg, png samt pdf för nedladdning.
ELAN logotype består av färgerna svart+röd Pantone/PMS 032.
Det är inte tillåtet att ändra logotypens proportioner, färg eller på annat sätt modifiera den.
Placeras på en yta som är fri från text och andra element, en så kallad frizon. Denna frizon ska alltid vara minst lika stor som bredden på ”N” i ordet ELAN.
Om flera logotyper presenteras i anslutning till varandra ska storleken på ELAN logotyp vara så att den upplevs lika stor som övriga.

ELAN logotype JPG
ELAN logotype PDF
ELAN logotype PNG (transparent)

Här finns ytterligare två varianter av ELAN logotype
OBS! Då dessa är specialvarianter får de endast användas
efter samråd med ansvarig personal på ELAN EL&VVS.

ELAN utan företagsnamn JPG
ELAN utan företagsnamn PDF
ELAN med texten: Vi kopplar framtiden JPG
ELAN med texten: Vi kopplar framtiden PDF

Mall för ELAN visitkort.
Pdf för nedladdning.

Lediga jobb

 

Vi anställer löpande kompetenta medarbetare.
Just nu är det högaktuellt med förstärkningar av de tjänster du ser här nedan.

Elektriker på avdelningarna för service och entreprenad
Rörläggare på avdelningen för VS
Montörer på avdelningen för ventilation

Välkommen att kontakta Patrik Lindbladh 0411-29884 eller 0705-75 50 29.
Han ger dig all nödvändig information kring tjänsterna.

ELAN EL&VVS är ett expansivt och spännande företag med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter. Vår filosofi är att det skall vara enkelt att ha med oss att göra. Bästa service och ett stort engagemang i kontakten med våra kunder, stora som små, gör vi inte avkall på. Därför önskar vi att du som söker våra tjänster skall svara upp till följande:
– Du har en stark egen drivkraft och är en utpräglad ordningsmänniska som kan se möjligheter i alla utmaningar.
– Du har ett professionellt och kundvänligt förhållningssätt där du med ett stort personligt engagemang tar dig an arbetsuppgifterna.
– Du ser en självklarhet i att dela vår grundläggande värdering som handlar om respekt för människors krav på att få bästa tänkbara service och att finna lösningar och förbättringar för kundens bästa.
– För att snabbt komma in i arbetet tror vi att du arbetar i någon bransch med anknytning till EL eller VVS. Du har också nödvändiga certifikat samt B-körkort.

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev samt meritförteckning.
Märk kuvertet eller ditt mail med den aktuella tjänsten.
Ansökningshandlingarna kommer att hanteras fortlöpande och skall sändas till:
ELAN EL&VVS
Patrik Lindblad
Koppargatan 21A, 271 39 Ystad.
Eller med mail till: pl@elanel.se


Vi behöver också omgående förstärkning i form av:
Kylmontör till Ystad
Elektriker till Ystad och Simrishamn
Rörläggare/VS-montörer till Ystad och Simrishamn

Välkommen att kontakta Patrik Lindblad för mer information kring tjänsterna.
Telefon: 0411-29 884 eller 0705-75 50 29
pl@elanel.se