Elservice för privatpersoner

Våra montörer har bred erfarenhet inom alla områden, djup kompetens och hög servicegrad, allt för att du som kund ska få bästa möjliga service. Våra servicebilar är utrustade med elmaterial för de allra flesta servicearbeten och även ofta till oförutsedda arbeten vilket betyder mindre tidsåtgång för arbetet och en kostnadsbesparing för dig som kund.

Vi gör alla typer av elinstallationer i din villa eller lägenhet, såsom installation av jordfelsbrytare, inne -och utebelysning, utbyte av gamla -befintliga elledningar, installation av brand -och inbrottslarm mm. Glöm inte att utnyttja ditt ROT-avdrag om du ska bygga till eller göra någon form av renovering.
Läs mer under ROT-avdrag.

Vi kan ge dig en dokumentation på husets elanläggning innan husköp, då får du reda på vad som eventuellt behövs åtgärdas utan att bli överraskad i efterhand. Ett elsystem som t.ex. belastas med mer än vad det byggdes för medför en risk att bostaden börjar brinna! Genom EIO:s Eltest gör vi en grundlig elbesiktning av ditt hus. Du ansvarar för att den fasta elinstallationen är säker i din villa eller fritidshus. Hur elsäkert är ditt hem?